Testimonials

Schermafbeelding 2015-06-18 om 15.01.21

CLIENT LOVE


Quintis

Naam: Quintis Ristie, acteur/presentator

Datum: maart 2018

Nadat ik Petrie aan het werk heb gezien op de huishoudbeurs, raakte ik onder de indruk van haar werk. Wij raakten in gesprek en het mooie was dat zij mijn gevoel en gedachte goed kon omzetten naar inrichting, zonder haar persoonlijke bevindingen op te leggen. Na een paar gesprekken wist ze precies wat bij mij paste en wat mij het thuis gevoel kon geven. Het advies dat ze mij gaf was zodanig gericht dat ik zowel op korte als lange termijn voordeel heb in de wijze van inrichten van mijn woning. Ongeacht het feit dat ik uit een andere cultuur kom, had ze begrip voor mijn voorkeur. Ze verdiepte zich ook in mijn persoonlijkheid, zonder te oordelen. Het mooiste resultaat is dat ik tot de dag van vandaag het weer fijn vind thuis te komen in mijn huis. Mijn huis is nu ook mijn thuis, de plek waar ik tot rust kom, maar ook trots op ben en mij inspireert. Wat erg belangrijk is voor de creatieve acteur/presentator die ik ben.

NOTE: zie ook de column die ik over dit consult geschreven heb bij Blogs & Columns: Feng Shui bij Q.


Rosa

Naam: Rosa Wassink, Arbo coordinator Nova College

Datum: februari 2018

Ik heb voor Petrie gekozen omdat ik haar intuïtief erg sterk vind. In onze gesprekken merkte ik dat Feng Shui haar passie is en ik geloof er erg in dat je dan het beste van jezelf kunt laten zien. Ik voel me veilig en vertrouwd bij haar. Feng Shui komt soms heel dichtbij jezelf en dat raakte me. Ik vond het prettig hoe ze hiermee omging. Haar advies stemde ze af op mijn persoonlijkheid, stijl en smaak. Haar uitleg was helder en de adviezen toepasbaar. Ze had goed in de gaten wat onze behoefte was en ging hier flexibel mee om. Het beste resultaat is dat we nu een meisje hebben die rustiger slaapt met een mooie aardappel gele muur. De plaats van haar bed is ook veel beter. Onze slaapkamer straalt warmte uit door de warme kleuren die ze adviseerde. Nu is het een ruimte waar we tot elkaar kunnen komen en rust vinden. In de woonkamer hebben we een aantal verlichtingspunten toegevoegd. Dit brengt veel meer sfeer.


Sharon

Naam: Sharon Pel, Gemeente Amsterdam

Datum: januari 2018

De reden waarom ik voor Petrie als Feng Shui Expert en stylist heb gekozen is in eerste instantie omdat ze een aangename persoonlijkheid is die de tijd neemt om goed met je door te nemen wat de verwachtingen zijn. Zij verstaat het gevoel waar je vinger niet op te leggen is, maar wat overduidelijk aanwezig is. Ze geeft een persoonlijk advies zonder dat je het gevoel hebt dat ‘het zelfde trucje’ bij iedereen wordt gedaan. Het resultaat is niet alleen voelbaar, maar het wordt ook persoonlijk met je doorgenomen waarom iets gedaan wordt. Ik heb er tenslotte geen verstand van… Tevens is het resultaat een heel persoonlijk en op maat advies waarvan je het gevoel hebt dat het bij jou past. Het is de combinatie van haar kennis die toegepast wordt op je persoonlijke wensen. Iets wat je moet aanvoelen, niet iets wat iedereen kan of heeft.


Pien

Naam: Pien Meier Mattern, Event Manager SlamFM / 538

Datum: januari 2018

Petrie is een fijne prettige vrouw in de omgang die weet wat ze wilt, waar ze goed in is en dat ook uitstraalt naar haar klanten toe. Ze is geduldig en kijkt wat past bij de klant.
Petrie verplaatst zich optimaal in haar klant. Ze geeft goed advies door te luisteren en kijkt wat past binnen de mogelijkheden, ze dwingt niets op. Het resultaat hiervan is dat ik een mooi interieur in mijn huis heb, wat past bij mijn leefomgeving. Mijn huis is weer harmonieus en optimaal ingericht. Het is fijn dat Petrie kijkt naar de energie stromen in je huis/omgeving en dit optimaal weet in te richten.


Naam: Jacqueline van Niekerk

Datum: april 2016

We zijn helemaal tevreden met jouw advies. Hadden dit nooit zo zelf kunnen bedenken, het is precies geworden zoals we gewild zouden hebben. Ook de kleuren zijn geweldig mooi en warm, die sfeer die we wilden hebben die is er helemaal. Het is een complete eenheid geworden. Doordat ik je via Angelique enigszins kende en ik inmiddels had vernomen dat je in interieur styling etc. doet, ben ik me eens wat uitgebreider in je gaan verdiepen. Ik ben je website eens goed gaan bekijken, staat de styling mij/ons aan wat onze smaak ook is etc.. Toen ik voldoende van je gezien had, was ik helemaal enthousiast en wist dat ik dat ik graag je hulp zou kunnen gebruiken bij wat wij met onze huiskamer aan zouden moeten. Wij irriteerden ons steeds meer aan onze meubels en kleuren, daar moest snel verandering in komen. Toen je ons goede adviezen gaf en een mooi moodboard had gemaakt, konden we aan de slag. Nu kunnen we zeggen, jaaaaa het is geworden zoals we wilden!! Op jouw ideeën hadden we nooit zelf kunnen komen. Jij liet ons zien dat de grote kast met de juiste kleuren en een andere plaats juist wel perfect was. Deze kast was ik in eerste instantie van plan om weg te doen, nu staat ie prachtig in het geheel. Wat is het zo gezellig geworden, het is weer fijn om in ons eigen huis te komen en genieten nu van jouw advies. Wat geweldig dat jij zo’n kijk hierop hebt en ons zo tevreden hebt gekregen. Ook van onze kinderen/mensen in onze omgeving krijgen we complimenten hoe het is opgeknapt. Nogmaals, dankjewel!