De kracht achter FSF

Schermafbeelding 2015-07-16 om 11.27.32

Petrie van Dorp – Owner & Director

10337707_683621541708861_4131191660710604408_n

Hi, ik ben Petrie van Dorp – Energetisch Therapeut en Feng Shui Expert

We leven in een Happiness generatie, iedereen is op zoek naar antwoorden. Wie ben ik, wat wil ik, wat is mijn missie hier op aarde, wat is mijn passie en wat wil ik eigenlijk worden als ik later groot ben? Op deze laatste vraag kreeg ik pas antwoord op mijn 43e. Geeft niet, want de weg naar dit antwoord heeft mij de know how en ervaringen gegeven die ik in mijn missie kan en mag gebruiken.

Veel mensen zijn op zoek naar balans tussen lichaam en geest. Kijk naar de yoga scholen, waarbij je al wachtlijsten hebt om een yoga les te volgen. Kijk naar alle meditatie en mindfulness workshops. Kijk naar hoe het biologisch onbespoten, en het liefst koolhydraten vrije, soul food als warm broodje over de toonbank gaat bij de filialen van Marqt, die ook als paddenstoelen uit de grond komen.

Mijn visie:
Balans in lichaam en geest vormt energie.
Energie in je huis zorgt voor balans in lichaam en geest.
Je huis is je basis, je oplaadpunt.
Door deze 3 elementen op elkaar af te stemmen en samen in balans te brengen is de cirkel rond en kan de universele energie blijven stromen…

Mijn missie:
Als Feng Shui Expert en specialist ben ik een arts die niet de mens maar de omgeving beter maakt. Je woning is je basis, je oplaadpunt. Wanneer deze basis goed is kun je uitgerust, in balans en vol liefde de wereld betreden. Als je liefde voelt voor jezelf dan straal je dat ook uit naar anderen en geef je deze liefde door.

Mijn missie is om deze “balanced love” door te geven aan de hele wereld.

“Ik heb het gevoel alsof mijn leven, tot nu toe, de voorbereiding is geweest voor deze belangrijke rol. Mijn intentie als Feng Shui Expert is om het evenwicht, liefde en overvloed aan de omgeving van al mijn klanten te brengen. Hierdoor kunnen zij ook een leven leiden vol met liefde, welvaart en geluk.” Door het gebruik van de 5 elementen, vuur, water, aarde, metaal en hout, in combinatie met de juiste moderne accessoires en materialen zal de bestaande energie in balans worden gebracht.

Ik heb mijn opleiding voor gediplomeerd Feng Shui Expert™ [FSE] gevolgd bij de Feng Shui Design Academy. Feng Shui Experts™ [FSE] zijn adviseurs die een traject van cursussen en opdrachten hebben doorlopen, aan alle eisen van de certificering hebben voldaan en in staat zijn om deskundig Feng Shui advies te geven. Ik sta geregistreerd in het Nederlands Feng Shui Register. Klik hier om deze registratie te bekijken. Bij de NIA Academy heb ik de opleiding tot kleuradviseur (Marie Gon Vos) gevolgd.

Als styliste heb ik gewerkt bij het RTL4 programma TV Makelaar Mission Impossible, zowel voor als achter de camera. Klik hier om mijn showreel te bekijken.

logo Feng Shui Expert FSE NFSR - Logo - Gecertificeerd Feng Shui Consultant 2015