Services

Schermafbeelding 2015-06-18 om 16.01.09

BRENG UW OMGEVING IN BALANS


Schermafbeelding 2015-06-18 om 16.15.34

Interieur Design

Het “Hart” van uw huis – De “Feng Shui Trinity” – samengesteld uit de hal, de woonkamer en de slaapkamer – is waar de energie wordt verankerd in uw huis. Daarom is het logisch dat deze kamers de belangrijkste ruimtes zijn om aangenaam, zonder rommel, in te verblijven. U verblijft hierin het meeste van uw tijd.

Kleuren – De effecten die bepaalde kleuren op uw stemming en houding hebben zijn een leidraad voor mode- en interieurdesign. Hetzelfde geldt voor Feng Shui. Bepaalde kleuren creëren een meer rustige omgeving, terwijl andere kleuren de zintuigen prikkelen. Verschillende kleurcombinaties zijn geschikt voor verschillende kamers.

Meubels – Een theorie waarom Feng Shui zo effectief is heeft betrekking op ons “reptielenbrein” – de aangeboren instincten die door de eeuwen heen zijn gebleven. Een ongemakkelijke omgeving geeft waarschuwingssignalen op onderbewust niveau. Als uw huis gevuld is met negatieve energie, dan pakt uw lichaam en geest dit op, waardoor de energie wordt geblokkeerd.

Milieu – Om echte positieve energie in uw huis te brengen moet uw huis u een fris en open gevoel geven. Het openen van rolluiken en ramen laat een natuurlijk licht door. Door frisse lucht naar binnen te laten reinigt u direct uw huis (vitamine D).

Exterieur Design

Geef de voorkant van uw huis een Feng Shui make-over.

De manier waarop de energie van de straat uw huis binnen komt, is zeer belangrijk in Feng Shui. Het doel is om uw huis te beschermen tegen de drukke energie van de straat, terwijl op hetzelfde moment u uw bezoekers hartelijk wilt verwelkomen.

De natuurlijke omgeving is zeer krachtig, krachtiger dan binnen. U kunt de buiten energie inschalen in 70% en binnen 30%. Feng Shui in uw exterieur heeft veel meer invloed. Zelfs als uw interieur last heeft van Feng Shui fouten, hoeft u zich geen zorgen te maken. Door middel van exterieur Feng Shui kunt u zorgen dat de fouten van binnen hersteld kunnen worden buiten.

Office Design

De basisprincipes van Feng Shui zijn ook van toepassing op uw kantooromgeving.

Kantoren ontworpen met Feng Shui richtlijnen hebben als voordeel dat de eigenaar zich beter kan concentreren op zijn carrière en doelen. Onaangename meningsverschillen (rechtszaken) kunnen voorkomen worden.

Feng Shui biedt het uitzonderlijke voordeel voor bevordering van positieve interpersoonlijke relaties tussen management en ondersteunend personeel. Hierdoor wordt er een harmonieuze werkplek gecreëerd.

Rommel – Eén van de belangrijkste regels van Feng Shui is, dat de organisatie op kantoor net zo belangrijk is als thuis. Rommel in de werkomgeving belemmert de vlotte doorstroming van Chi.

Functie – Een andere primaire regel van Feng Shui die van toepassing kan zijn op het kantoor is de functie en plaatsing van het meubilair. Functionaliteit is de factor die bepaalt waar het meubilair geplaatst wordt.