Super New Moon 30 augustus

GRATIS handleiding voor de Super New Moon van 30 augustus 2019!

Deze Super New Moon heeft een extreme sterke energie omdat deze Super New Moon het dichtst bij de aarde staat van alle nieuwe manen van dit jaar. Het is nu de tijd waarin je jezelf vragen mag gaan stellen over de realiteit waarin je NU leeft, de reden waarom je hier op aarde bent en jouw bestemmingspad. Bekijk iedereen en alles vanuit een groter geheel, laat illusies afbrokkelen en maak van de capaciteit gebruik om alles vanuit een ooit verborgen waarheid te zien en te ervaren. Eindelijk zul je de langverwachte antwoorden horen en vinden. Alles begint vanaf deze Super New Moon voor je op zijn plaats te vallen. 

En daarom heb ik speciaal voor jou een handleiding geschreven om alles maar dan ook alles uit de energie van deze Super New Moon te halen en voor je te laten werken. In deze handleiding zit een vragenlijst die jij, na een eventuele meditatie, kan gebruiken om een heldere focus te krijgen op het afgelopen half jaar en je doelen aan te scherpen voor de laatste maanden van dit jaar. 

ZORG VOOR HELDERHEID, ZET JE INTENTIES. NU IS HET TIJD VOOR VERANDERING.

Waarom deze handleiding? Als Feng Shui Expert werk ik graag met de maan samen en ook omdat ik jou je allermooiste leven gun. In liefde, rust, geluk en overvloed. 

Klik HIER voor de handleiding en doe er je voordeel mee.