5 Feng Shui tips voor meer overvloed en succes.

Even eerlijk, wie wil er nou geen overvloed op alle gebieden in het leven?
Overvloed op geld, geluk, gezondheid, vriendschappen, carrière, familiebanden en andere relaties, liefde en innerlijke wijsheid? 

Nou ik wel in ieder geval 😉

En dat is nou zo mooi met Feng Shui, want deze oosterse leer kan je helpen om deze overvloed te stimuleren. Feng Shui is namelijk gebaseerd op de taoïstische visie en begrip van de natuur. Met name de visie dat de aarde leeft en gevuld is met Chi, oftewel energie. 

Vorige maand had ik de eer om samen op het podium te staan met niemand minder dan dr. Roy Martina MD. Roy is holistisch arts met 40 jaar ervaring, Inner Business Coach, internationaal best-seller auteur van 86 boeken, waarvan miljoenen zijn verkocht en geeft workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, praktische spiritualiteit, vitaliteit en zelfheling (Mind Body Medicine) Hij is de grondlegger van o.a. Omega Heling en NEI (Neuro-Emotionele Integratie). Maar daarnaast is Roy een zeer dierbare vriend geworden.

Tijdens zijn Quatum Voyage Seminar TM met als thema OVERVLOED en EIGENWAARDE mocht ik een presentatie geven over opruimen. Want niet alleen opruimen in je hoofd en van je eigen negatieve energien is belangrijk maar zeker ook opruimen in je huis. 

Je huis is je basis, je oplaadpunt. Daarom is het ook zo belangrijk om hier de energie schoon en zuiver te houden.

Wil jij ook deze 5 Feng Shui tips leren?

Klik dan HIER, pak een kop thee erbij en geniet van mijn uitleg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *