Kunst & keuzes

augustusIn de Almere Bruist editie van juli heb ik jullie verteld dat ik met mijn roze zonnebril op grootste plannen heb bedacht. Nu is het zo ver en ga ik het hier bekend maken. Ik heb besloten om mij meer te gaan richten op mijn styling specialisatie: Feng Shui.

Het voelt alsof een eerder gepland zaadje zich ontkiemt heeft en de bloei van een prachtige bloem is begonnen. Zo begon ook de Feng Shui Factory. Eerst de intensieve opleiding, dan de consulten, waarbij ik ervaar hoe mijn adviezen daadwerkelijk het leven van mijn klanten op een zeer positieve manier beïnvloedt. Nieuw logo, nieuwe website. Et voilà…. de geboorte van een nieuw bedrijf is een feit.

Weet je…de kunst is om de juiste keuzes te maken. Maar wat zijn nou de juiste keuzes? Keuzes die je maakt vanuit je hoofd of met je hart? Of beide? Je hoofd zegt vaak: “Nee joh, dat is toch helemaal niet haalbaar en zo vreselijk onverantwoordelijk.” Maar is dat echt zo? Of is het de angst vanuit je hart die je tegenhoudt? Als je die angst kunt overwinnen kunnen al je dromen uitkomen.

Nu dat ik de ‘kunst van de keuzes’ een beetje onder de knie heb, is het tijd voor vakantie lijkt me. Of toch niet, want doordat ik deze keuze heb gemaakt, heb ik zoveel energie gekregen dat ik niet te stoppen ben en echt geen rust heb om relax aan het strand te liggen. Sorry schat, maar ik werk even door deze vakantie.

Feng Shui tip: Noord hoek (water) staat voor je carrière. Om dit te stimuleren kan je hier een mooie blauwe vaas plaatsen.

Column gepubliceerd in Almere Bruist editie Augustus

Volg je Feng Shui Factory al op social media? Zo niet, klik dan op onderstaande like buttons.
Wil je deze column delen met de rest van de wereld? Klik dan op een van onderstaande share buttons.

Dank je wel!