Groei & bloei

high heelsVorige week had ik een koffiedate met een vriendin van mij. Gewoon, voor de gezelligheid. Omdat we het allemaal zo druk hebben in deze tijd, plannen we dit regelmatig in onze zakelijke agenda’s in.

Nog voordat we de latte machiato hadden besteld, vroeg ze wat mijn plannen voor woensdagavond waren? Ik keek in mijn agenda en zag de optie staan voor het evenement “Ondernemen op Hakken”. Dus ik zeg: “Nou ik was van plan om naar Hoofddorp te komen”. Zegt ze: “Komt goed uit want ik wil je vragen of je onze gastspreker wilt zijn”. Ik kijk haar verbaasd aan. Ik? Echt? Hoezo dan? “Nou je bent onderneemster, vrouw, houdt van hoge hakken en bent Feng Shui expert. Er komen maar minimaal 100 vrouwen die ook een eigen bedrijf hebben en die het vast heel leuk vinden om tips van jou te krijgen hoe je de energie van zowel je privé als werkomgeving positief kunt beïnvloeden”. Ik zeg: “100 vrouwen? Weet je wel hoe kritisch wij vrouwen zijn? Wij vrouwen zijn niet makkelijk hoor, hebben last van hormonen, vinden vaak andere vrouwen altijd leuker, grappiger en slimmer dan dat we onszelf vinden. Dus we vinden die andere vrouwen bij voorbaat al niet leuk. En voor deze groep wil je dat ik ga staan? 3 kwartier lang? Hmmmm, oke ik doe het.” Want hoe fantastisch is het om mijn kennis te delen met andere vrouwen. Ik ben namelijk van het delen en geven en verkondig tegen iedereen mijn visie en missie over Feng Shui. Mijn missie is om iedereen kennis te laten maken met Feng Shui en wat dat met je kan doen. Hoe dit je leven kan beïnvloeden zodat er meer positieve dingen op je pad komen. Rust en balans voor iedereen. Daar wordt je toch happy van. Daar groei & bloei je van. En wat doen happy people? Die lachen meer en wat gebeurt er als je lacht naar iemand? Vaak lacht dan diegene terug. Hoe heerlijk zou het zijn als er veel meer mensen lachen op deze wereld? Dus ik zei ja.

Feng Shui Factory tip: activeer de Noordoost hoek van je woonkamer (hoek van innerlijke kennis en wijsheid) door hier gele accessoires neer te zetten.

Column gepubliceerd in Almere Bruist editie April

Volg je Feng Shui Factory al op social media? Zo niet, klik dan op onderstaande like buttons.
Wil je deze column delen met de rest van de wereld? Klik dan op een van onderstaande share buttons.

Dank je wel!