Blog: Brief aan Maxima

moodboard_maxima_bypeet

Lieve Maxima,
Of moet ik beginnen met lieve Koningin, of mooie powervrouw of hoe moet het officieel? Lieve Majesteit? Nee, ik begin gewoon met lieve Maxima. Oke, komt ie.

Lieve Maxima,
Op donderdag 5 februari ga ik je (sorry ik bedoel u) dan eindelijk ontmoeten. Nou ontmoeten, dat hoop ik, maar ik ga je (pfff u) wel zien, oftewel, we zullen in hetzelfde gebouw zijn. Als eigenaresse van de Feng Shui Factory zal ik ook aanwezig zijn bij Almere on Stage om VMBO leerlingen enthousiast te maken voor het leuke beroep interieurstyliste.
Toen ik nog in de media werkte hebben we een 4-delige serie over u geschreven. Hiervoor heb ik research gedaan naar uw kinderjaren, uw ontmoeting met onze leuke Koning en de weg naar het sprookjeshuwelijk met de wereldberoemde kus op het balkon.
En weet u, ik vind u echt leuk! Wat een heerlijke Argentijnse power en passie heeft u. Daarom ben ik u nog verder gaan analyseren. Als Feng Shui Expert kan ik ook personen door middel van hun geboortedatum analyseren, zodat ze weten welke kleuren het beste bij hun past, wat hun liefdeshoek is en nog veel meer. Handig om jezelf nog beter in balans te krijgen. Daardoor komt de power nog meer naar buiten.

Komt ie.
U bent een hout type. Een hout type is creatief, enthousiast, op familie gericht en flexibel in de omgang. Houdt van uitdagingen, competitie en heeft geen geduld. De kleuren lichtgroen en blauw brengen u geluk. Zowel in de kleding als in het interieur. Uw liefdeshoek is Oost, dus als uw slaapkamer in het Oosten van het paleis is met blauwe en jade groene elementen dan zal de Koning hier erg gelukkig zijn met U. Eigenlijk is het logisch dat ik u zo leuk vind. Ik ben namelijk zelf ook een hout-type, dus ik denk dat wij best BFF kunnen worden. Mag ik een keer langskomen op het paleis?

Of zullen we eerst even samen een Argentijns wijntje doen op 5 februari? Kan ik meteen het moodboard aan u overhandigen die ik voor U gemaakt heb ter interieur inspiratie voor de restyling van het paleis. U bent tenslotte ook een ongeduldig type die van uitdagingen houdt (heel herkenbaar) en daar hoort minsten 1 restyling per jaar bij.

Liefs, Petrie

Blog geplaatst op de Mama Company, www.demamacompany.nl

Volg je Feng Shui Factory al op social media? Zo niet, klik dan op onderstaande like buttons.
Wil je dit blog delen met de rest van de wereld? Klik dan op een van onderstaande share buttons.

Dank je wel!