Blog: Feestjes & Focus

Klapstoelen_bypeetHet is alweer medio januari. De meeste nieuwjaarsborrels hebben plaatsgevonden en veel van ons zijn gestart met de goede voornemens voor 2015. Alhoewel…, er zijn een aantal mensen in mijn omgeving, sorry, heb beloofd geen namen te noemen, die het fenomeen ‘nieuwjaarsborrel’ iets langer doortrekken de maand in.
Maar goed, deze even buiten beschouwing gelaten, is het normale leven weer teruggekeerd en zijn we allemaal weer back to basic.

Afgelopen week belde één van mijn vriendinnen van de Eetclub. Ja ik zit in een Eetclub! 8 hilarisch leuke, gekke en fantastische meiden bij elkaar. Hier kan ik natuurlijk uren over praten maar dat ga ik nu niet doen. Eeen van mijn goede voornemens van dit jaar is: “Focus”. Ik dwaal nu alweer af van mijn verhaal. Goed, vriendinnetje belde.
“Babe, jij als interieur goeroe weet vast wel een oplossing voor mijn probleem”, zei ze. “Weet je nog die derde kerstdag borrel bij mij met kliekjes en verplichte trainingspak? Nou, je kent mijn 3 hoog achter appartement in de Pijp (Amsterdam). Te leuk en te klein. Die gave stoelen die ik vanuit de kelderbox naar boven had gebracht, nou die passen ineens niet meer in de mijn kelderbox. En nu?”

Petrie zou Petrie niet zijn als er ineens een fantastisch idee naar boven komt. Want die leuke klapstoelen kun je natuurlijk gewoon erg leuk ophangen. In de gang, je slaapkamer of waar je ook maar wilt en een plekje op je muur vrij hebt. Het zitgedeelte gebruik je voor liggende dingen en onderaan hang je kleding, jassen wat jij maar wilt…

Goed idee, vond mijn vriendinnetje. “Wanneer kom je langs met je boormachine, haken, schroeven, pluggen of wat je hiervoor maar nodig hebt?”, vraagt ze met haar liefste stem.
“Ik kan morgen wel”, roep ik enthousiast. Eigenlijk had ik voor morgen mijn agenda vrijgehouden om me te focussen op mijn doelstellingen voor 2015. Ach…, begin ik toch gewoon overmorgen met mijn goede voornemens…. Soms moet je je prioriteiten een beetje aanpassen.

Blog geplaatst op de Mama Company, www.demamacompany.nl

Volg je Feng Shui Factory al op social media? Zo niet, klik dan op onderstaande like buttons.
Wil je dit blog delen met de rest van de wereld? Klik dan op een van onderstaande share buttons.

Dank je wel!