Blog: Wijnkratjes a la styling

wijnkratjeskast.fengshuifactory“Oke, ik stop ermee”
“Waar stop je mee?”, vraagt mijn vriendin.
“Met wijntjes drinken”, zeg ik.
“ Dat doe jij echt niet” zegt ze.
“ Echt wel”, zeg ik, “ echt niet”, zegt zij “echt wel”, zeg ik en zo gaan we nog wel even 10 minuten door.

Geloof me, deze feestdagen waren hilarisch, te veel leuke feestjes, zakenborrels, nieuwjaarsborrels, lang niet meer gezien borrels, moeten we vaker doen borrels en ga zo maar door. Maar nu is het genoeg, geen alcohol meer voor mij voorlopig. Ik doe niet aan goede voornemens want ik probeer al altijd aardig, leuk, sociaal te doen en aan de lijn te zijn.

Dus daar zit ik dan, midden in mijn woonkamer. Tussen alle lege kratjes waar heerlijke wijn in heeft gezeten. Gelukkig krijg ik nog steeds goede wijn rond de feestdagen toegestuurd van klanten en leveranciers. Maar die is nu ook op, alleen de lege kratjes zijn over. Maar deze zijn te leuk om op te stoken in de open haard dus ik begin te stapelen. Ineens zie ik het. Daar is eindelijk mijn kast waar ik al zo lang naar op zoek ben. Ik duik de garage in voor wat schroeven, lijm, hamers en spijkers en ga aan de slag.

Terwijl ik heel creatief met een kopje muntthee bezig ben met mijn wijnkratjes kast gaat de telefoon. “Hallo met Endemol. Wij krijgen net te horen van RTL dat het definitief is dat één van jouw TV Makelaar Mission Impossible afleveringen gekozen is om als eerste uit te zenden. Jij trapt het seizoen af op 6 januari, prime time, 20:30 uur”. Euh…, oke…, sorry, dit is te spannend, I need a drink, ééntje maar.

Blog geplaatst op de Mama Company, www.demamacompany.nl

Volg je Feng Shui Factory al op social media? Zo niet, klik dan op onderstaande like buttons.
Wil je dit blog delen met de rest van de wereld? Klik dan op een van onderstaande share buttons.

Dank je wel!